Reviewertätigkeit für wissenschaftliche Zeitschriften

MitarbeiterInnen der Abteilung für Hygiene und Technologie sind als Reviewer für folgende wissenschaftliche Zeitschriften tätig:

  • Central European Journal of Biology
  • Ernährung
  • European Journal of Food Research Technology
  • Food Additives and Contaminants
  • Food Chemistry
  • Food Contaminants
  • Food Microbiology
  • International Journal of Food Microbiology
  • Meat Science
  • The Czech Journal of Food Sciences
  • The Journal of Food Science
  • Fleischwirtschaft
  • Fleischwirtschaft International
  • BMC Microbiology
  • Journal of Applied Microbiology
  • Letters in Applied Microbiology
  • International Journal of Molecular Sciences
  • Veterinary Microbiology
  • South African Journal of Wildlife Research
  • Epidemiology and Infection
  • Journal of the Science of Food and Agriculture
  • Acta Agriculturae Scandinavica. Section A, Animal Science
  • Czech Journal of Food Sciences
  • Annals of Microbiology
  • Letters in Applied Microbiology
  • Food Microbiology
  • European Journal of Wildlife Research
  • International Journal of Food Microbiology
  • Journal of Food and Nutrition Research
  • Polish Journal of Veterinary Sciences
  • Foodborne Pathogens and Disease
  • Food Control
  • Food Research International
  • Meat Science