News-Archiv der Universitätsbibliothek

Buchcover 10

Neues e-Book "Food fraud and adulterated ingredients"  10

Aus dem Verlagstext:

Food fraud, or the act of defrauding buyers of food or ingredients for economic gain—whether they be consumers or food...

(Web-Redaktion am 04.12.2019)

Lesen Sie mehr zu: Neues e-Book "Food fraud and adulterated ingredients"  10
Buchcover 11

Neues e-Book „Food Fraud“  11

Verlagstext:

Food Fraud provides an overview of the current state on the topic to help readers understand which products are being impacted, how...

(Franz Michlmayr am 02.12.2019)

Lesen Sie mehr zu: Neues e-Book „Food Fraud“  11
Buchcover 12

Neues e-Book „ Microorganisms in Foods 8“  12

Aus der Verlagsbeschreibung:

Microorganisms in Foods 8 Use of Data for Assessing Process Control and Product Acceptance International Commission on...

(Franz Michlmayr am 02.12.2019)

Lesen Sie mehr zu: Neues e-Book „ Microorganisms in Foods 8“  12
Buchcover 13

Neues e-Book „Safety Issues in Beverage Production”  13

Verlagsbeschreibung:

Safety Issues in Beverage Production, Volume 18, in the Science of Beverages series, offers a multidisciplinary approach to the...

(Franz Michlmayr am 27.11.2019)

Lesen Sie mehr zu: Neues e-Book „Safety Issues in Beverage Production”  13
 14

Webinar: Web of Science: Such- und Analysewerkzeug für Ihre wissenschaftliche Arbeit  14

Im Web of Science gibt es ständig Neuerungen.

Dabei stehen die Bedürfnisse der WissenschaftlerInnen im Fordergrund. Jede Erweiterung erfolgt mit dem...

(Web-Redaktion am 21.11.2019)

Lesen Sie mehr zu: Webinar: Web of Science: Such- und Analysewerkzeug für Ihre wissenschaftliche Arbeit  14